Personal Training  |  Voeding  |  Lifestyle  |  Mindset & Coaching | Bootcamp

Ben je klaar om je 6 pack naar een hoger niveau te tillen? Bij FitFuelLifestyle hebben we een krachtige workout routine ontwikkeld die je helpt om een 6 pack te krijgen in slechts 6 minuten per dag.

Deze 6 minuten 6 pack workout is ontworpen om je buikspieren te versterken en te definieren, waardoor je die 6 pack ontwikkeling start. Ideaal voor mensen met een druk schema.

Het geheim van deze workout zit in de intensiteit en de variatie van de oefeningen. We combineren klassieke buikspieroefeningen zoals de crunch en plank met hoge intensiteit interval training “HIIT” om je metabolisme te verhogen en vet te verbranden.

Maar onthoud, een effectieve workout is slechts een deel van het geheel. Een gebalanceerd dieet en een gezonden mindset zijn net zo belangrijk om je fitnessdoelen te bereiken. Bij FitFuelLifestyle bieden we ook voedingsadvies en mindset coaching om je te helpen bij je doelen.

Dus, ben jij klaar om je 6 pack te krijgen in slechts 6 minuten per dag? Probeer onze 6 minuten 6 pack routine en begin nu met het transformeren van je lichaam! Heel veel succes.

Ontwikkel een 6 pack in slechts 6 minuten

Oefening Duur Pauze
Crunch - gestrekte armen 60 seconden -
Bicycles 60 seconden -
60 seconden
Russian twist 60 seconden -
Lying Leg raises 60 seconden -
60 seconden
Mountain climbers 60 seconden -
Side plank kant 1 30 seconden -
60 seconden
Crunch - knie aantikken binnenkant

Crunch - gestrekte armen

Duur: 60 seconden

Bicycles

Duur: 60 seconden

Russian twist

Duur: 60 seconden

Lying leg raises​

Duur: 60 seconden

Mouintain climbers

Duur: 60 seconden

Side plank - kant A en B

Duur: 30 seconden per kant

Crunch - knie aantikken binnenkant

Duur: 60 seconden

Translate »